Varmista, että teet tänä vuonna oikeita asioita. Ainakin suurimmaksi osaksi.

Tyhmä ja ahkera on työmaalla se kaikkein pahin yhdistelmä. Yksilö, joka on tavattoman tehokas, mutta hänen tekemisensä aiheuttaa valtavasti rahan- tai ajanhukkaa. Yksilö voi viedä muilta voimavaroja myös muulla tavoin. On tyyppejä, jotka astuessaan huoneeseen vievät hapen muilta ihmisiltä. Jos johtajana on tällainen tyyppi, menetykset voivat olla suuret.

Kirkasta tavoitteesi

Uusi vuosi on alkanut ja nyt on hyvä kirkastaa tavoitteet. Määrittele itsellesi teemavuosi ja laadi mitattavat kristallinkirkkaat tavoitteet työhösi, minä oy: hysi ja sosiaalisen ympäristösi teemaasi myötäillen. Onko teemasi tänä vuonna viisaus, terveys, auttaminen, rikkaus, runsaus, oppiminen, energia vai jokin muu? Mikä symboli kuvaa teemaasi?

Päätä etukäteen mihin asioihin panostat ja mitä paastoat. Miten mittaat onnistumistasi? Kuinka palkitset itseäsi välietappien saavuttamisesta? Haluatko oikeasti sitä mitä haluat? Tarvitsetko sitä mitä haluat? Haluatko sitä mitä tarvitset? Miten toimit, jos välillä lipsahdat? Varmista, että sinulla on apuvälineitä, joilla pääset nopeasti takaisin polulle.

Mistä haluat muistaa vuoden 2022?

Tee aikamatka seuraavaan uuteen vuoteen. Mistä haluat tämän vuoden muistaa? Laadi itsellesi itseään toteuttava ennuste. Millaisen vuoden elät tänä vuonna?

Meidän myyntityötä tekevien on hyvä tiedostaa, että tänä vuonna sinulla on 227 myyntipäivää, jos pidät 4 viikkoa kesälomaa ja yhden viikon hiihtolomaa. Ennen juhannusta 119 päivää. Mitä olet siihen mennessä saavuttanut? Jos sinulla on 200 000 euron myyntitavoite se tarkoittaa noin 4 500 euroa/viikko eli 18 000 euroa/kk. Jos tavoitteesi on 2 milj. kerro luvut kymmenellä.

Tee tänä vuonna tehokkaasti niitä asioita, joita tulee tehdä ja jätä muut asiat tekemättä.

Human energistä vuotta 2022 toivottaa TIR