Jos haluat rikastua, sinun EI kannata lotota. Suomalaiset lottoavat keskimäärin lähes 600 euroa vuosittain. Muutama vuosi sitten kun summa oli 570 euroa, Veikkaus maksoi voittoina 302 euroa. Eli lottoaja hävisi keskimäärin 268 euroa vuodessa!

Kun tarkastellaan ketkä lottoavat, huomataan että köyhä kansa lottoaa. Vai onko kansa köyhää, koska lottoaa..

Suomalaiset sijoittavat rahaa kolme kertaa vähemmän eli vain noin 200 euroa per henkilö per vuosi. Jos haluat rikastua Sinun kannattaa sijoittaa, EI lotota. Jos lottoamisen sijaan, sijoitat 50 euroa kuukaudessa, sinulla on ihan kohtuullisella tuotto-odotuksella kymmenen vuoden päästä yli kymppitonnin pääoma sadepäivien varalle.

Miksi lototaan eikä sijoiteta?

Siksi, että lottoaminen koetaan helpoksi ja sijoittaminen vaikeaksi. Lottoamisella haetaan nopeaa rikastumista. Vaikein tienattava raha, on helppo raha. Se vinkki pätee tässäkin.

Sijoittaminen takaa vaurastumista pitkällä aikavälillä. Sijoittaminen on todennäköisyyslaskelmien mukaan lottoon nähden VARMAA vaurastumista.

Tee itsellesi sijoittamisesta helppoa. Älä luota itseesi, vaan tee itsellesi kuukausisäästösysteemi niin, että joka kuukausi sinulta siirtyy automaattisesti jokin summa sijoituksiin. Pienikin summa on parempi kuin ei mitään.

Millä summalla miljonääriksi eläkeikään mennessä?

Paljonko on paljon? Jos haluat että, sinulla on eläkkeelle jäädessäsi miljoona euroa ylimääräistä vilkaise tätä taulukkoa, jonka Nordnetin Martin Paasi on laatinut. Olisinpa 0-vuotias…

miljonääriksi tällä summalla

Nytkään ei ole liian myöhäistä

Vaikka et olekaan 0-vuotias, voit silti aloittaa. Elämäähän on vielä jäljellä.

Keskimääräinen elinikä nousee ja eläkeikäkin nousee.

Voit tehdä uusiakin valintoja nyt. Lotto vai sijoitus? Teet lukuisia valintoja päivittäin. Valinta on myös se, että et tee valintaa. Päätöksen tekeminen kuluttaa tahdonvoimaa. Tee tällaisia päätöksiä silloin kun tahdonvoimasi on korkeimmillaan. Silloin teet viisaita päätöksiä todennäköisemmin, kuin nälkäisenä ja väsyneenä.

Human energiaa päätöksiisi toivottaa TIR