Ihanko totta?

”Minä en ole mikään myyjä. Minusta myyminen on tyrkyttämistä ja minä en kyllä halua tyrkyttää kenellekään yhtään mitään.

Myyjät kun ovat sellaisia ulospäinsuuntautuneita puhekoneita ja he osaavat manipuloida. Minä en ole yhtään sellainen. Myyminen ei ole kyllä minun juttuni.”

Ihanko totta?

”Minusta on mahtavaa auttaa ihmisiä. Aina kun huomaan, että jollakin on joku ongelma, osaan auttaa ratkaisun löytymisessä.

Kyselen, mitä hän tarvitsee ja esittelen vaihtoehtoja. Osaan myös auttaa päätöksen tekemisessä. Se tapahtuu ihan kuin itsestään, kun vain esitän oikeanlaisia kysymyksiä. Ihmiset haluavat todellakin palvelua ja apua valinnoissaan.”

Ihanko totta?

Tunnistatko sinä itsesi näistä ajatuksista? Meillä jokaisella on käsityksiä siitä, mitä ajattelemme myymisestä ja miten se liittyy meihin. Millaisia myyjät ovat ja mitä myyminen on.
Johtaessani ja kouluttaessani myyntiä kymmenien vuosien ajan olen oivaltanut, että suurimmat myynnin esteet sijaitsevat korviemme välissä. Voisinpa sanoa jopa suurimmat elämän esteet.

Miten voisinkaan olla hyvä myyjä, jos ajattelen tekemiseni olevan tyrkyttämistä? Miten voisikaan elää upeaa elämää, jos ajattelen päivieni olevan suossa rämpimistä.

Ajatustemme ja uskomustemme voima on suuri ja katsomalla tämänhetkistä elämääsi, näet omien ajatusmallien luovan voiman.

Olisiko nyt hyvä hetki päivittää omaa ohjelmointia tähän päivään? Voit jopa yllättyä ja löytää itsessäsi nukkuvan myyjän. Olisko sen aika herätä?

 

Ihanko totta?

Tämän blogin kirjoitti Puutarhurimme Pedro