Uusi kausi on alussa ja rutiinit ovat alkamassa.

Kirkasta tavoitteesi ja aloita heti hyvät rutiinit, joista pidät kiinni viikoittain. Myyntipäiviä on vielä jäljellä tälle vuodelle 41 %. Siis melkein puolet. Siinä ajassa pystymme tekemään paljon tulosta, kun keskitymme oikeisiin asioihin.

Tarvitsetko valtavasti itsekuria tai tahdonvoimaa päästäksesi alkuun? Ole mieluummin tavanalainen kuin kurinalainen. Loihdi itsellesi rutiineja, joita noudatat. Kun teet asioita rutiininomaisesti, kuten esimerkiksi hampaiden pesu aamuisin, et tarvitse käyttää itsekuria päätöksen tekoon. Näin itsekurisi säästyy sellaisiin asioihin, joihin todella sitä tarvitset. Jos haluat innoitusta tai oppia tahdonvoiman kehittämiseen, lue Frank Martelan tai Roy Baumeisterin loistava kirja aiheesta. Hyvää luettavaa heti syksyn alkuun.

Kirkasta tavoitteesi loppu vuodelle. Mieti mitä asioita todella haluat saavuttaa? Mitä asioita haluat aloittaa? Mitkä projektit haluat viedä loppuun? Mieti myös mitä asioita et enää halua tehdä? Mitkä asiat haluat lopettaa elämästäsi?

Elämämme kolme suurta osa-aluetta työ, minä oy ja sosiaalinen ympäristö ovat yhteydessä toisiinsa. Opettele itsellesi sellaisia rutiineja, jotka tuovat energiaa ja voimavaroja kaikille näille elämän osa-alueille. Hankkiudu sellaisiin tilanteisiin ja ihmisten seuraan, jotka tuovat sinulle lisää energiaa ja voimavaroja.  Realististen, mitattavien tavoitteiden laatiminen on yksi sellaisista asioita.

Tämän vuoden alussa meillä oli 225 myyntipäivää, jos teet töitä 5 päivänä viikossa ja pidät 5 viikkoa lomaa. Jos nyt pidät viikon syyslomaa, niin ennen joulua on vielä 93 myyntipäivää.  Se on 41 % kokonaispäivistä. Siinä ajassa ehtii tekemään paljon.

Siis kääritään hihat ja aletaan tekemään töitä. Tervetuloa ihana syksy! Me olemme valmiina.

Human energistä syksyä toivottaa TIR